oeresnudebille.jpg
Borregaard BioPlant ApS

Skandinaviens førende leverandør af biologisk plantebeskyttelse til

  • Væksthusgartnerier
  • Frilandsgartnerier
  • Planteskoler
  • Frugtavlere
  • Hobbyavlere


NYHED! Belgiske Biobest investerer i Borregaard BioPlant


Biobest-Bioplant-web.jpg


Aarhus, Danmark og Westerlo, Belgium, 29. maj 2017

 

Borregaard Bioplant ApS og Biobest NV har d. 29. maj afsluttet en transaktion, hvorved Biobest har erhvervet kapitalandele i Borregaard Bioplant og det svenske datterselskab Biobasiq Sverige AB.

 

Steen Borregaard, firmaets grundlægger, fortsætter som direktør i Borregaard BioPlant og udtaler: "Biobest's investering er struktureret således, at intet i den daglige arbejdsgang ændres. Det er vigtigt at slå fast, at Borregaard BioPlant fortsætter som et selvstændigt firma uden nogen ændringer i forhold til vore kunder og leverandører. Vi vil fortsat forhandle det samme brede sortiment af produkter og bibeholde alle aftaler med vore eksisterende leverandører, så kontinuitet og kvalitet for kunderne forbliver på samme høje niveau."

 

Steen Borregaard startede sin virksomhed i begyndelsen af firserne og etablerede Borregaard Bioplant ApS i 1992. I 2004 blev det svenske datterselskab Biobasiq Sverige AB lanceret, og siden har Borregaard Bioplant været den førende leverandør af biologisk plantebeskyttelsesmidler til gartnerier i Skandinavien.

 

"Vi har grundlagt vores succes på vore højtuddannede konsulenters evne til at levere professionel rådgivning. Ved at registrere og forhandle en meget bred palette af såvel nyttedyr, tilbehør og mikrobiologiske produkter fra forskellige internationale leverandører, har det været muligt at sammensætte helstøbte biologiske løsninger til vore erhvervskunder ", siger Steen Borregaard og fortsætter. "Efter mere end 30 år i branchen var det hensigtsmæssigt at søge efter en langsigtet partner og Biobest var det oplagte valg, som en af vore betroede leverandører i mange år og en af verdens førende producenter af nyttedyr. Det strategiske partnerskab med Biobest vil muliggøre en bæredygtig udvikling af firmaet til gavn for alle interessenter."

 

For Biobest betyder investeringen i Borregaard BioPlant en forstærket fremtidig tilstedeværelse på det lovende skandinaviske marked. Borregaard Bioplants værdier og visioner harmonerer godt med Biobestgruppens. En stærk evne til at rådgive kunder over hele verden om bæredygtig planteproduktion er, hvad der driver Biobest's langsigtede vækst.

Jean-Marc Vandoorne, administrerende direktør i Biobest udtaler: "Jeg er stolt over, at et højt respekteret firma som Borregaard Bioplant værdsætter det langvarige forretningssamarbejde vi har haft, og har besluttet at acceptere Biobest som aktionær og strategisk partner. Vi ved, at Steen og hans team er drevet af at yde fremragende service og innovative løsninger til deres kunder, og vi er glade for at styrke vores samarbejde. Transaktionen forstærker yderligere vores globale strategi om at udvikle stærke relationer til avlerne og tilbyde dem et komplet udvalg af naturlige løsninger."

 

For mere information, kontakt Steen Borregaard (sb@bioplant.dk).

 

 


raadgivn.SogP_r.jpg


Nyheder

NeemAzal -T/S godkendt

NeemAzal-T/S er nu endelig blevet godkendt mod diverse insekter i flere kulturer.

Læs mere...

 

Spruzit Neu godkendt

Spruzit Neu er nu endelig blevet godkendt mod diverese insekter i både økologisk og konventionel avl.

Læs mere...

 

Botanigard WP

Det mikrobiologisk insektmiddel Botanigard WP (pulver) er nu godkendt til bekæmpelse af mellus og som mindre anvendelse mod trips i prydplanter i væksthus.

Læs mere...


Trianum P

Det mikrobiologisk svampemiddel Trianum P (pulver) er nu godkendt til bekæmpelse af svampesygdomme i grøntsager og prydplanter i væksthus, i gulerødder og salat på friland samt i etablerede græsarealer.

Læs mere...


Trianum G

Det mikrobiologisk svampemiddel Trianum G (granulat) er nu godkendt til bekæmpelse af svampesygdomme i grøntsager og prydplanter i væksthus, i gulerødder og salat på friland samt i etablerede græsarealer.

Læs mere...

 

Mycotal

Det kendte mikrobiologisk insektmiddel Mycotal er blevet godkendt mod mellus.

Læs mere...

 

Met52
Met52 er nu også godkendt mod trips i prydplanter, jordbær, bærbuske, og planteskolekulturer (som mindre anvendelse).

Met52 virker mod de arter af trips, der har puppestadiet trips i jorden; f.eks. Blomstertripsen Frankliniella occidentalis, som er meget resistent overfor kemiske midler.

Læs mere...

 

Video om biologisk bekæmpelse i cyclamen

Projekt udført i samarbejde med Gartneriet NiDo, Gartnerirådgivningen og Borregaard BioPlant demonstrerer succefuld biologisk plantebeskyttelse i cyclamen
Se video...

 

 

Naturalis

Nyt biologisk insektmiddel godkendt mod mellus og spindemider

Læs mere...

 

AQ10

Nyt biologisk svampemiddel godkendt mod meldug

Læs mere...

 

Prestop

Nyt biologisk planteværnsmiddel godkendt mod Agurkesyge, Gråskimmel, Fusarium, Pythium, Phytophthora og Rhizoctonia

Læs mere...

 

Video om brug af feromonforvirring i frugtplantager
IPM-vært og frugtavler Niels Mortensen har i år valgt at bruge feromonforvirring i plantagen. Formålet er at mindske behovet for at sprøjte mod viklere og skåne nyttedyrene.

Ny video om brug af Isomate feromonforvirring i frugtplantager

IPM-vært og frugtavler Niels Mortensen har i år valgt at bruge feromonforvirring i plantagen. Formålet er at mindske behovet for at sprøjte mod viklere og skåne nyttedyrene:
http://www.landbrugsinfo.dk/Planteavl/Plantevaern/IPM/demobrug/Sider/Video-om-brug-af-feromonfaelder-i-frugtplantager_pl_12_933.aspx?utm_source=LI&utm_medium=email&utm_campaign=daily

 

Nyhed

Limonicus - en ny lovende rovmide mod trips og mellus!
Læs artikel fra GartnerTidende...

limonicus_koppert.jpg
Foto: copyright Koppert


 

 

nyttedyr.jpg
Nyttedyr

mikrobiologi.jpg
Mikrobiologi

fangplader.jpg
Tilbehør

 

 


© Borregaard Bioplant ApS

Helsingforsgade27B | DK-8200 Århus N | Tel: +45 8678 6988 | CVR: 21500445